Ny blogg!

Hallå hör'ni!

Jag har en liten nyhet i natten. Jag tänkte nämligen stänga ner den här bloggen efter drygt sju år av alldeles för många selfies och oändligt babbel. Finns så många anledningar och egentligen kanske ingen alls. Men det känns bäst så.

Men tro inte att ni blir av med mig för det, för jag har helt enkelt börjat på ett nytt blad på en ny blogg. Älskar fortfarande att blogga uppenbarligen, även om det kanske inte verkat som så på slutet... haha. Men jag har väl känt i flera år nu att jag behöver en ny plattform och ett kapitelbyte av något slag. Eller rättare sagt en helt ny bok.
 
Om jag bläddrar i arkivet på den här bloggen så finns det så mycket som jag verkligen skäms över. Och så mycket som inte alls kan skriva under på idag. Så jag kör alltså den lata varianten och startar helt enkelt upp ett nytt hak att skriva om mitt märkliga liv på.

Ni hittar mig hädanefter på www.skymningsliv.blogg.se och den här bloggen kommer i framtiden att bli låst med lösenord som bara jag kommer att ha tillgång till. Moahahahaha. Nu är det slutsnokat, stalkers! 

Det är väl nu man kanske ska skriva något slutgiltigt och sammanfattande, men nä. Håkan kan istället få sätta ord på det hela:
 
 
Mot framtiden och ännu flera klyschor - vi ses där, darlings!
1 Namn:

skriven

Skäms? Som läsare kändes det inte pinsamt men det är annorlunda om man själv har skrivit det så klart. Ny blogg? Lycka till!

Kommentera här: