Vänstervåg.

Alltså, jag är ju sämst på att blogga va? 

Kan inte säga något annat än att livet har varit helt amazing sedan jag kom tillbaka till Göteborg efter min Hälsinglandsvistelse där i slutet på mars. Åkte ju hem hit tidigare än vad jag behövde till och med, men längtade sönder hela min själ efter staden min. 

Sen rullade livet igång på allvar och helt seriöst nu, men den senaste månaden har varit SÅ SATANS VACKER. Pratade med Märta om det igår, på första maj och allt, att april var en helt fantastisk månad. Kan inte plöja igenom alla vackra saker i detta nu eftersom jag borde sova ganska snart, men varje dag har jag känt mig så lyckligt lottad på något vis. 

Älskar att bo på min gata, älskar att bo med Märta, älskar mitt jobb, älskar allt roligt som händer, älskar alla fina vänner, älskar att min syster bor så nära, älskar framtidstron, älskar pubarna, älskar den fina kombinationen av lugn och puls, älskar politiken, älskar gatorna, älskar musiken, älskar allt som jag har här i min fina stad. ♥
 
Igår var ju den vackraste dagen på riktigt länge, när jag tågade med Vänsterpartiet härifrån min Andralånggata och ner till Gustaf Adolfs torg. 6400 härliga själar vandrade med röda fanor genom vår vackra stad. Och ytterligare ett tusen slöt upp för att lyssna på Jonas Sjöstedt när han smekte våra socialistöron i vårsolen. Vi slog alltså gråsossarna med mer än det dubbla i vårt rekordtåg och den känslan är den finaste på länge.
 
Vad kan jag säga mer än att jag ÄLSKAR SÖNDER denna stad? Har verkligen hittat hem till mitt lilla vänsterhjärta. Vill aldrig någonsin bo i en annan stad typ, hahaha.
 
Såhär vackert var det i Göteborg igår, när Jonas Sjöstedt kom på besök och snackade allvar:
 
Annat än första maj-firandet i Bollnäs, minsann... 
FOTO: Daniel Bernmar.

Kommentera här: