BANDYFEBER!

HEJ BLOOOOOGGEN!

Det var inte igår, hörni! Många av er har trott att jag tagit bort bloggen helt och hållet, men det har jag icke må ni tro. Faktum var bara att jag lessnade ur på att behöva uppdatera en massa och... ja, att skriva på det sättet helt enkelt. Jag hade dessutom fullt upp med ett nytt heltidsjobb, plugg och livet runtom. Bloggen var bara en jobbig stressfaktor.

Dessutom så fick jag lite creepy stalkers och blev därför lite less. Inte rädd kanske, men allt kändes typ onödigt. Men nu har jag tänkt över det lite och tagit tillbaka makten över bloggen och "över mitt liv". Hahaha, jaaaaaa - jag hör själv hur töntigt det låter.

Nåväl. Varför jag kikar tillbaka in just ikväll av alla kvällar kan ju inte vara svårt att lista ut, right?

EDSBYN HAR GÅTT TILL SM-FINAL I BANDY!!!
Yeeeeeeeey!
Det är så stort.
Och motståndet på andra sidan är inga mindre än hälsingerivalen Bollnäs.
Det gör det hela bara ännu större.

Har så svårt att landa i allt detta nu. Senast Byn gick till final var 2009 och när jag var som mest bandybesatt kan man väl säga. Jag skrev på hemsidan, tjötade fram intervjuer med spelare, var med i TV och hela faderullan. Missade inte en endaste hemmamatch och åkte land och rike runt för att heja fram de rödblåa, medan jag nu satt och streamade matchen på datorn nere i Göteborg. Kontraster.

Jaja... Mitt liv ser väl lite annorlunda ut nu - det kan man väl minst sagt säga. Men hur ofta jag än inbillar mig att kärleken har tynat till det dära Edsbyn med åren, så träder alltid den rödblåa själen fram i slutändan. Och särskilt nu när Edsbyn har tagit sig tillbaka till ännu en SM-final.

Och som sagt så är det inte vilken final som helst vi snackar om den här gången, utan ett klassiskt hälsingederby dessutom. Edsbyn och Bollnäs är ju bandysveriges absolut hetaste möte och nu ska lagen alltså för första gången mötas i en final... JAG DÖÖÖÖR!
 
Man får nypa sig rejält i armen för att förstå att detta faktiskt händer. Jag trodde ärligt talat att jag aldrig skulle få uppleva detta i mitt liv, men nu händer det minsann. Tiden är inne och allt det där.
 
För stort för att riktigt förstå i detta nu.

Kommentera här: