Juli.

Kent välkomnas tillbaka i min Spotifysession. Jag vet inte varför jag lyssnat mindre på Kent detta år än någonsin annars. Kanske är det för tungt? För nära på något vis? Kanske är 17:e december för känsligt fortfarande? 

Så knäpper jag på "Den sista sången". Jävligt korkat egentligen. 
 
Men jag älskar ju dem så oändligt. Kommer aldrig finnas något vackrare. 
 
 
Annars så är ju livet fint, hör'ni. Även fast jag försvunnit från alla sociala medier förutom snapchat som det känns. Men där är det full rulle däremot. Och sorry för alla evighetslånga stories från konserter och så, men jag får ju sån känsla va. Måste spara, måste dela, måste föreviga. 
 
Apropå konserter... Igår bjöd Göteborg på en fin kväll, må ni tro. Hurula, Weeping Willows och Veronica Maggio hade gått samman och skapat någonting som heter "Let's spend the night togeter". HUR FINT? Så igår var det därför högklassig underhållning på Liseberg. 
 
Och jag som fått ett årskort till vår tjusiga nöjespark drog givetvis dit med min fina pop-Lisa och mötte sedan upp mina kära visare. Så himla vackert bara. ÄLSKAR, ÄLSKAR, ÄLSKAR mitt liv här i gbg-town! Det händer alltid så mysiga saker.
 
Efteråt drog vi tillbaka till Andralång, men jag kände mig sjukt klen från torsdagens spontana utgång med Olle och Alex så det räckte med en öl för mig faktiskt.
 
Olle är nämligen hemma en snabbis från sitt Norrköpingsliv, så i torsdags hade vi planerat en liten catch-up-dejt. Det började med oss två i min soffa och lite rödvin och slutade med att Alex kom förbi efter jobbet plus att jag lurade upp Ellie och Erik från Kelly's. Vad som jag hade tänkt som en hyfsat lugn myskväll blev alltså en sväng till Brygghuset och torsdagskaraoke och stup i säng först efter 04. 
 
Hårt. 
 
Speciellt med tanke på att jag hade en EKG-mätare på mig som jag hade monterat dit på Östra sjukhuset tidigare den dagen. Det var därför lite smått pinsamt när jag igår skulle in och ta av den, varav jag ska redovisa vad jag gjort de senaste 24 timmarna... hahaha. 
 
Nåväl. Mer om det här med hjärtat en annan gång. Det kan bli en lång story känner jag på mig. Ni som känner mig väl vet ju dessutom redan allt som det känns.
 
 
Så nu var det helg igen alltså.
 
Jag gav mig själv ett löfte igår att jag skulle försöka vara lugn denna helg. Jag behöver dels samla krafter inför kommande vecka eftersom det är min jobbhelg och jag därigenom jobbar sex av sju dagar. Sen så sitter förra helgen fortfarande kvar i mig som det känns.
 
Det blev en slitsam tvådagars då nämligen. Först tittade Julia och Niclas förbi på fredagen för en helmysig utgång och på lördagen var det dagsfest ute i Kungälv hos Melinda som blev helt gaaaaalen och pågick mellan två på eftermiddagen till tre på natten. Men JÄKLAR så roligt vi hade det!
 
Nåväl. Denna helg får bli lugnare känner jag. Är lite smått sugen på att bara läsa böcker och eventuellt gå på museum. Finns ju så himla många utställningar jag vill se, bland annat "Musiklivet i Göteborg" samt "Göteborgs födelse" på Stadsmuseet och kanske främst Sjöfartsmuseet eftersom det ligger så nära som uppe på Stigbergstorget. 
 
Ska även ta promenader genom Majorna och Slottskogen. Jag kanske till och med vill åka ut till skärgården en sväng, who knows? Älskar verkligen att allt är så himla nära här så att man verkligen kan leva spontant och i stunden.
 
Kommer nog bli en fin helg detta. Och lugn. Och mysig. Precis som jag vill ha det i staden där jag kan varva puls och fart med lugn och lärande på ett så himla härligt sätt. Göteborg alltså. Som jag älskar dig, din lilla västkustpärla.