THÅSTRÖM!

Fattar ni hur sjukt det är att min roomie Märta är nära släkt med Thåström?

KAN EJ LANDA I DETTA, hahaha. Märta är totalchill med det och ba: "Men det är ju inget speciellt!" Och där märks ju en tydlig skillnad mellan henne och mig. Jag hade fan skrytit sönder. Han är ju för fasiken en levande legend. 
 
Jag kommer ihåg att jag reagerade på det direkt när jag skulle flytta in här och tänkte att det var lustigt att hon hette Thåström i efternamn. Det kan ju inte vara särskilt vanligt, var min första reaktion. Min andra var väl att jag tänkte att hon bara gillade honom, att hon var ett inbitet fan som jag är i typ Sami. Jag hade ju lätt kunnat byta namn till "Elin Sirviö" på facebook också, om det inte vore för att jag faktiskt är vän med just Sami där och han då kanske skulle känna att gränsen för mitt stalkande var nådd... haha. 

Men hur som helst. Vi kom in på detta för någon vecka sedan och hon ba: "Ja, alltså... det är ju min pappas kusin" utan att ens göra någon stor grej av det. Jag däremot tappade typ andan. Det är ju så fett coolt, va. Dela blodsband med en ikon av denna rang är ju inget jag skulle hymla med direkt. 

Okej, jag vet att jag ofta blir överdramatisk men här är det fan Märta som är UNDERDRAMATISK, hahaha. Men förjävla go är hon, min coola roomie. 

 
 
 
När det kommer till Thåström så har han alltid haft en del i mitt liv, mer eller mindre. Allt från att man oundvikligen kom i kontakt med lite Ebba Grön-låtar i sin barndom till att jag snöade in mig riktigt rejält i Imperiet runt 2011. Och Imperiet är också min favorit när det kommer till allt det Thåström har gjort. SATAN, vad bra det bandet var. 

Dock måste jag säga att jag äääääääälskar låten "Flyktsoda" med Ebba Grön och frågan är om inte den tar priset ändå. Särskilt i denna klassiska liveversion där han uppträder tillsammans med Eldkvarn som är pure perfection rakt igenom:

 

Kommentera här: