Tacksam för 2016.

Energin har varit på rymmen hela helgen, men kom tillbaka nu ikväll. Skulle jag vara traditionell och vanlig av mig hade jag väl istället haft söndagsångest dagen till ära, men sen när är jag av alla människor vanlig?

Det har varit en väldigt lugn helg för undertecknad eftersom jag hade planerat in denna som en rejäl plugghelg. Nu har jag väl kanske inte fått gjort lika mycket som jag hade hoppats på med tanke på energidippen, men ändå har det känts helt värt att inte vara ute och slira. 

I fredags lyckades jag stå emot när Märta och hennes polers förfestade här i lägenheten och skulle ut på galej. Och igår var jag bjuden hem till en gammal kk på hans 25-årsfest och sedan klubbande. Men som sagt: Duktigt var'e här! Eller eremitigt värre, haha.
 
Men jag var inte pepp alls på varken fest eller alkohol denna helg heller. Och januari brukar ju vara lite av ett svart hål för mig varje år, så varför förvärra det ytterligare med bakfylleångest? 

Nästa helg blir det dock party så det står härliga till inser jag nu... Först har Julio sin födelsedagsfest på fredagen och vi har deadline på vår sista tenta, så det blir dubbelt upp med festglädje där. På lördagen är det dessutom AW med Maxigänget ute i Kungälv om jag orkar kravla mig ut dit det vill säga... haha. Fan vad bekväm man har blitt här inne i stan alltså. 
 
Men jösses vad jag älskar att bo här. Jag påminns om det varenda dag. Som ikväll när jag promenerade runt på mina plusgradiga gator och sedan kommer hem till Märta för en deeptalk i köket. Att bo här och att bo med henne är livets gåva just nu. Hoppas bara att våren är snällare mot oss än vad hösten var, men det tror jag faktiskt. 
 
 
Nu ska jag knåpa ihop ett ännu en söndagsscreenshot som jag tycker är hur kul som helst. Älskar att jag även blivit helt grym på att printscreena allt vettigt jag ser. Det finns så mycket magi där ute. 

Ska dessutom försöka fixa klart mina årslistor för 2016, men är segast i världen som vanligt. Men det är faktiskt en hel del som ska in där. Ju mer bilder jag går igenom så inser jag att det ändå var ett rätt händelserikt och roligt år.
 
Det är lätt att bli blind i stunden och inbilla sig att man inte gör någonting alls med sitt liv. Men jag kollade tillbaka några år i tiden och insåg att jag hunnit med ungefär lika mycket detta år som jag kanske gjorde på tre år hemma i Hälsingland. Så jag ska inte vara så hård mot mig själv. Speciellt inte med tanke på att denna höst också blev den krasch som den faktiskt blev.

Sett över hela året så var 2016 egentligen en liten guldklimp på sitt alldeles egna sätt. Och det ska som sagt dokumenteras och förevigas så fort jag får flow på bloggbiten igen... Kanske. Hahaha. Kan ju inte lova för mycket, ni vet.

Men lite snapselfies på årets mest överanvända filter kan ni allt få:
 
         

Kommentera här: