Stadsvandringar på rätt gata.

Jag och Märta har båda två gått och nynnat på "Stadsvandringar" med Dungen i en hel vecka i sträck nu. Men hur kan man inte låta bli, när det är ett sådant extremt bra intro? Får feeling varje gång alltså. 

Förresten, fun facts: spanade in musikvideon på youtube som är sååååå mysig. Så ser jag att i cykelscenerna i stadsmiljön så cyklar de förbi något som var väldigt likt vårt Masthuggstorg här utanför och den stora trappan vid Hemköp. Ser sedan att de får med Oscar Fredriks kyrka i bakgrunden på någon scen, så alltså är de här på min gata som delar av videon är inspelad. 

Det kanske inte är särskilt konstigt egentligen, då denna gata är rätt poppis. Men för en liten bonntös som mig så är det coolt. Det var fan aldrig några musikvideos som spelades in hemma i Henninge inte... Vi fick vara med i någon snabb scen ur "Män som hatar kvinnor", men that's it! Hahaha.
 
Nåväl. Slut på babblet här. Spana nu in denna härliga video och denna grymma låt:
 


FETT PEPP PÅ ATT SE DETTA BAND!!! Nu får det minsann bli februari, så att vi kan inta Pustervik och njuta av dessa musikaliska genier än en gång.

Kommentera här: