Screenshots.


Vi inleder väl med lite Kent som vanligt... Älskar "dryg men briljant" - jo, nog tusan är karln briljant allt!Apropå Kent fick jag en obotlig längtan efter katten i mitt liv och surfade in på gamla bloggbilder.

 

Annandagen kom och det var dags att bänka sig framför livesändningen.
 


Och det gick ju fint det där, hörni! BÄSTA BYN!
 

Yeeees, LOUDER!Fick en norsk brevvän över tinder.Nyårsgoals för mänskligheten.
 
 

The last supper - herreguuuuud så fina!Det dök plötsligt upp en hemlig beundrare som sa exakt rätt saker.Exakt så.Kollade sista delen av Kentdokumentären hemma hos Lisa med Sandra och det var såååå fint, så fint. KOLLA BARA!Älskar att Kentfans i Göteborg ska träffas på min gata, men sen var det då själva fan att detta event inträffade precis när jag hade stängning på MAXI och missade allt. Tyckte livet var ett jävla pissliv just då och hatade verkligen Kungälv, hahaha.
 
 

Den här har man ju hört några gånger, jo...Jocke, du är fri nu!ÄLSKAR detta Instagramkonto. In och följ!
 
 

Hahahaha, skrattar lite åt mig själv och min "misär" här... 


Så dog ännu en stjärna, men vi får aldrig glömma hennes kamp.
 
 

Musikcitat från Little Jinder och jag har sagt det förut, men hon är fan ett jävla geni.Min fina vän Fanny från Fridhemstiden skrev ett superduperbra inlägg om kropphets.FYI: Wandas är en strippklubb här på Andralånggatan. Det svarta jävla hålet här. Vidrighetens jävla vidrighet. Världens gulligaste Julia var här och hälsade på och dokumenterade vår innergård, haha.Frågor på det?Jag och mitt stora ointresse för helt vita IKEA-hem, hahaha.
 
 
 

Dör kärleksdöden.
 
 

Min älskade stad, du är så jävla vacker!
 


Så kom en nyårsafton med Märta. ♥ Lägg märke till "På spåret" i bakgrunden, haha. Tanter var det, ja...Lärde Märta lite om klassisk hälsingerock. "Trött på TV, glad på grogg - utpå årets sista kväll."Finns ingen som är bättre på smileys än min kollega Mattias - världens goaste gubbe!Talande.
 
 

Klart som fan att Shane hänger kvar.När vi snackar om julen och överkonsumtion... Orkar inte.Jag och Märta kan highfiva över denna och det är nog därför vi passar så himla bra med att bo tillsammans, hahaha.

 

Så jäkla sjukt diskriminerande att hela skönhetsindustrien utgår från det vita idealet. Spyr.Det här med mansplaining, jag ser allt klart och tydligt nu... hahaha.

 
Lyssnade på en go dokumentär om BD. Alltså, Göteborgsmusik i mitt ♥.

Kommentera här: