Nytt jobb!

Hej, darlings!

Vet ni vad jag har glömt berätta för er? Jo, att jag har fått en anställning. Yeeeeey! Från och med måndag går jag på ett heltidsvikariat inom psykiatrin i Högsbo (Frölundatrakterna) och blir alltså anställd hos Göteborgs stad.


 

Jag har ju varit på bemanningen nu sedan december och fått lära mig lite, men från och med nu blir jag alltså en i teamet. Det känns superspännande och så himla bra för mig denna vår, då jag hade som plan att plugga distans på halvfart samtidigt som jag jobbar. Då känns det bra med ett stabilt schema på tolv veckor framöver istället för extratider på Maxi.

Och vet ni vad det bästa av allt är? Jo, jag kommer bara att behöva jobba var fjärde helg på mitt schema. Huuuuur bra är inte det? Kom på mig själv med att gå och skryta om denna lyx tills jag inser att standarden för folk är kanske att inte jobba helger överhuvudtaget... Men har man härjat på länge inom restaurang och butik, och gärna som extrapersonel, så tillhör det vanligheterna att typ jobba varje helg. 

Nu ska jag ju i och för sig redan jobba nu i helgen trots att mitt schema inte ens börjat än, men det var bara för att de ringde och frågade om jag kunde hoppa in. Och självklart kan jag det! Det är ju bara bra för mig ju med tider jag får, så att jag lär mig så snabbt som möjligt.  

Sedan hade jag ju inte några superspeciella planer för denna helg heller. I och för sig ska vi fira Julia ikväll, men det är här nere på Kellys och jag kommer ju hem runt halv tio. Imorgon är det dessutom AW med Maxigänget i Kungälv, men beroende på hur trött jag är efter morgondagens jobb så kanske jag tar det lite som det kommer. Tråkigt att missa demonstrationen på Järntorget imorgon dock, men det kommer fler gånger. Jag är med er i tanken i alla fall, mitt kära Vänsterparti! ♥

Nu blickar vi fram emot en vår där jag äntligen får bo i Göteborg, plugga i Göteborg och jobba i Göteborg. Dreams do come true, gott folk!
 
1 Mirjam Therese:

skriven

Åh vad roligt! Grattis!!! :D

Kommentera här: