Nattjobb.

Hallå, darlings!

Ni vet ju att jag, precis som med julkalendern, lovade att fullfölja även mina missade Screenshotsöndagar. Och detta fixade jag faktiskt till häromdagen.
 
Riktigt smaskiga inlägg blev det minsann, då jag screenshottat på som tusan de senaste veckorna. Mycket Kent, givetvis. Och i vanlig ordning rätt mycket feminism samt andra små bekännelser. Länkar inläggen här nedanför:
 
18:e december - mycket om sista Kentkonserten samt min helg där i huvudstaden.
25:e december - julångest, snapscreens på Sami in action och lite feministiska quotes.
1:a januari - nyårspepp, Kentdokumentär och hemliga beundrare.
 
 
 
Sitter nu på mitt nya jobb uppe i Frölunda, där jag är ensam ansvarig över natten. Har endast jobbat tre pass här på boendet, men får ändå ett nattpass på egen hand. Givetvis superduperkul eftersom det är min dröm som sann nattmänniska. Men även ruggigt nervöst eftersom jag inte gjort något liknande tidigare. Vet inte om min korta sejour inom Bollnäs hemtjänst räcker, haha... Och det är ju dessutom långt ifrån samma jobb. 
 
Men det har hittills varit en lugn natt, så jag hoppas det fortsätter i den stilen. Jag sysselsätter mig med böcker, skrivning och plugg och rentav bara njuter över att kunna jobba natt på detta vis. DRÖM! 

Kommentera här: