Julkalendern uppdaterad.

Hallå där!
 
Kom ju av mig med bloggandet där ett tag och den där julkalendern blev lidande. Hade skrivit några halvfärdiga små rimramsor, men hade väl aldrig energin till att fullfölja det hela.
 
Men "nytt år, nya tag" som man säger. Nu har jag fullföljt alla tjugofyra inläggen, eller rättare sagt luckorna. Det blev vääääääääldigt mycket Kent, men sen var ju december också den månad som mina stora hjältar med sitt band gick i graven. So take it or leave it. 

Vill ni läsa hela julkalendern i ett följe, så tryck HÄÄÄÄÄÄÄR
 
Ska väl även försöka slänga ihop de där screenshots-inläggen som jag halkat efter med om det ska bli någon ordning. Men först: PLUGG! Har mått pissdåligt hela dagen, så när jag för en gångs skull mår lite bättre så gäller det att ta tag i det där läskiga berget av "läxor". Fy bubblan vad jag inte tycker om den här sista delkursen...
 
Något jag däremot tycker bättre om är Kent. NÅGON FÖRVÅNAD? Hahaha. Så här kommer därför lite goa pix på bandet som kanske kan dö på papperet, men aldrig inuti mig:
 
 
 
 
 
 
 
 
Finns nog ingenting jag älskat så mycket som detta band. Och ni får helt enkelt leva med att mitt sorgearbete kommer att ta tid. Och att det kommer komma många Kentreferenser, Kentcitat samt Kentbilder här på bloggen framöver. 
 

Kommentera här: