Jobbhelg.

Lördag och jag är lurkig som satan. 
Ej okej. 
Men jag skyller på jobb - både idag och imorgon. 

Jo, ni läste rätt! Jag som för bara en månad sedan skrek högt och tydligt att jag inte skulle jobba på lääääääänge. Skulle satsa på plugget fullt ut och var så galet less på att sitta och pendla fram och tillbaka till Kungälv. Nu är det ju i och för sig bara 2 mil upp dit, men jag är så van med korta sträckor nu när jag bor mitt i smeten i Göteborg så det känns liksom onödigt.

Men jag kände väl när jag var i Dublin förra helgen att det inte vore fel med lite extra cash framöver. Det gick ju en del där borta plus att det blir mycket utgifter nu med alla små resor och konserter jag ska iväg på. Och med tanke på hur bra OB:n är inom handels, så känns det ändå så galet värt att hoppa in extra över en helg sådär. 

Hur kändes det att vara tillbaka då? Ja, ni... Oerhört ringrostigt när det kom till det här med alla koder och främst borta i kundtjänst. Men jag kom in i det hela rätt snabbt ändå. Och alla rutiner är ju fortfarande likadana. Dessutom har jag härjat där sen i november, så någon slags grund har jag väl ändå hunnit bygga upp. 

Gött i alla fall att få träffa alla små lovers igen! Och även om jag har planer på att söka jobb här inne i stan framåt vintern, så kommer jag att sakna mina små troll där borta i Kungälv. Men det kommer ju alltid personalfester... Haha. 



Livet har annars flytit på bra sedan jag kom tillbaka från Irland. Var väl begraven i alla mina studentböcker hela onsdagen, för vi hade sedan seminarium både på torsdagen och fredagen. PUST! Jag som trodde att det skulle vara lätt och smidigt att endast läsa en kurs - jo tjena! Helt galet tempo där på SC1111. Men jag har jämfört lite med annat folk och alla har stämt in med att vårt tempo ändå är ovanligt högt. Kanske inte bästa kombon för mig som är en liten newbie i universitetsvärlden, men det kanske är lika bra - vad vet jag?

Jag har hur som helst världens bästa lilla basgrupp som jag gillar så sjukt mycket. Direkt efter seminariet i torsdags satt vi och pluggade tillsammans ute i solen. Eller ah, vi satt mest och skrattade slash flummade fram till att klockan slog sex och portarna öppnades för Insparkspub. Vår kära kårgrupp hade nämligen ordnat så att vi kunde ha en pub inne på kafét på vårt campus och jag och Niclas var typ först på plats. Hahahaha, alltså jag älskar honom! Han är så jävla rolig. 

Dock blev det relativt lugnt som sagt, för på fredagen var det ju ännu ett seminarium. Hej å hå! Värsta seriöst var det dessutom, då vi skulle stå inför hela klassen och hålla ett föredrag med frågeställningar och liknande. Vissa grupper var stenseriösa, medan vår lilla grupp mest stod där och diskuterade med varandra. OCH SKRATTADE! Alltså, allt vi gör blir ändå så himla roligt. DARLINGS! ♥

Efter detta så intog vi ett grupprum och nötte tentafrågor. Eller ah, återigen blev det faktiskt mest flumm av det hela. Men på riktigt nu: jag är så HIMLA HIMLA glad att jag hamnade med denna basgrupp. Den är guld värd och jag vill typ inte att denna delkurs ska ta slut. Vi är ju ett sånt bra team. 

Jag och Nickeboy traskade efteråt runt i Haga och fick feeling på sushi, sådär på fredagen och allt. Sagt och gjort: vi drog en go lunch med en massa tjöt. Jag är som sagt så himla glad att jag hamnade i samma grupp som denna grabb, för han är från Örebro och är precis som jag inte uppväxt här i Göteborg som många andra. Vi ser på så vis saker och ting lite på samma sätt och vill få ut samma saker av studentlivet. Och dessutom är han som sagt så galet rolig. 

Är det sjukt att jag redan nu längtar tills det blir måndag igen? Vi har dessutom snackat om att träffas innan föreläsningarna och bruncha samt plugga tillsammans. Jag dör vilken perfekt upptaggning inför tentan i slutet på månaden... Även om jag tycker att det är sjukt svårt och jag nog aldrig känt mig så himla korkad, så är jag som sagt glad att jag hamnat i en så bra grupp ändå. Annars är jag rädd för att jag hade hoppat av, ärligt talat. 



Nåväl, det är jobb som kallar även imorgon. Ska stämpla in runt 7-8 på morgonen, så ikväll blir det lugna puckar även om öltarmen skriker lika mycket som gatan här nedanför. Syrran jobbar uppe på Oceanen ikväll, så mycket möjligt att jag traskar dit och tar en öl bara för att tjöta och socialisera lite. På något vis känns det fortfarande sorgligt att sitta hemma helt ensam en lördag. Vet egentligen inte varför och vi borde ju ha kommit längre än så kan en tycka. Men ah. Typiskt svennigt att lördagar alltid ska vara fest. 

Bjuder på en två typiska snapchatbilder från förra helgen i Dublin istället:
 
 
Så konstigt filter, men huuuuuuur kan man inte älska det?

Följer ni inte mig på snapchat, så gör det vettja! Heter elinbrunlof och kan faktiskt vara rätt så skojsig ibland. Mestadels är jag nog rätt torr - precis som alla andra - men med någon öl innanför rocken så kommer det kanske en liten filmsnutt eller två.

Kommentera här: