Fredagslista.

Jag har ju uppenbarligen fått en grej för det här med listor, så jag tänkte att vi kör en liten fredagslista när vi ändå är i farten...

 
Vad är det för dag idag?
- Freeeeeedag! Jag har haft en riktig fredagskänsla idag, alltså. Nu när jag bara pluggar är det extra påtagligt, för när man jobbar inom serviceyrken är det svårt att få till just den där speciella känslan när man så ofta jobbar på just helgerna.


Vad gör du idag?
- Det började med skola, då vi hade seminarium. Mitt livs första och jag var SVINNERVÖS... Men det gick jättebra alltså. Vår grupp hade verkligen kört superseriöst på förhand, så vi var rejält förberedda. Älskar min lilla basgrupp! Alla är så himla smarta. Resten av kvällen spenderas hemma i mitt mysiga rum och tillsammans med mamma & Anna.


Vad hittade du på igår?
- Igår var det pubrunda här på gatan för de studenter som ville. Skulle egentligen gå tillsammans med en kille från min klass, men han blev sjuk så jag traskade dit själv. Hahaha, standard! Vi blev indelade i olika lag och hade en massa utmaningar och liknande och jag vet väl inte riktigt vad jag känner inför det. Det blev jäkligt bröligt alltså. Jag hade liksom sett fram emot en vanlig och vuxen liten pubrunda. Kändes lite väl hardcore med klassiskt pub-crawl på sin egna gata. Skämdes lite sen när jag sprang ihop med bekanta som sett mig i detta "hejaklacks"-tåg, hahaha. Jag ba: NI SÅG INGENTING! /snart 26 och för gammal för detta...


 
Mitt pubgäng yesterday.
 


Hur har veckan varit hittills?
- Ja, ni... Det har ju varit första veckan på universitetet - EVER! Allt har således varit väldigt nytt, spännande och även lite svårt. Men jag är så himla pepp på den här hösten och det känns som att jag fått en riktigt fin start på Göteborgs universitet.


Vad händer i helgen?
- Mamma är ju här på besök, hör och häpna! Så ikväll ska hon, jag och syrran ut och käka på något fancy ställe. Imorgon lutar det åt att vi åker ut till skärgården på en riktig sightseeing-runda. Så mys!


Vad har du på dig idag?

Då kör vi väl lite hederliga gamla outfitsbilder då: 

 
Skol-Elin: grå klänning, rosa kofta + GLAJOR! Ut-på-middag-Elin: kavaj, röda läppar och hela kalaset. Visst älskar man by the way vidvinkelkameran på min telefon? Så grym. Den får typ med allt.


Vilken låt lyssnar du på för tillfället?
- Egentligen hela Håkans nya platta. Den har spelats flitigt sedan den släpptes förra veckan. Älskar främst spår nummer 10, "Hoppas det ska gå bra för de yngre också", där det bara är en massa goa intervjuer med gamla gubbar som jobbat nere i hamnen. Såååå Göteborg! ♥


Vad händer nästa vecka?
- På måndag fyller jag år (!) och sen sticker jag iväg till Dublin på onsdagen. Snacka om att leva life, haha. Alltså, jag är ju medveten om att mitt liv rullar på lite föööör fint just nu. Men sen är ju september MIN månad också. Alltid varit och kommer förmodligen alltid att vara.


Nästa stora tillställning du ska gå på?
- Johan Glans i Dublin? Hahaha, ska bli sån spännande mix. Två av mina älsklingar i en liten mashup. Annars är det ju ett gäng Kentkonserter när jag kommer tillbaka till Sverige, bland annat turnépremiären i Linköping i slutet på september. *längar ihjäl mig*

Kommentera här: