Screenshots lately:

Ja ni, gott folk! Bloggen har ju varit rätt kass på slutet måste jag erkänna. Men så kom jag på åtminstone EN idé som kanske kunde skaka liv i den... 

Jag är ju en jäkel på att scrolla runt på instagram och stalka alla konton jag följer. Och eftersom det är så svårt att spara ner bilder från Instagram (stör mig helt orimligt mycket?) så är jag dessutom rätt duktig på att printscreena just därifrån. Min mapp med screenshots innehåller just därför mestadels Instagramquotes. Och mestadels på mina fantastiska feministkonton jag följer. ♥

Blodet. 

Tänkte försöka dela med mig av det bästa jag hinner se under veckorna. Eller ah, det behöver inte vara det bästa heller utan kanske bara roligt eller förklarande för min vecka i helhet.
 
Så here you go, min vecka i screenshots:

Alltså, igenkänningen i denna? Vi MÅSTE börja prata mer om psykisk ohälsa som vilken annan sjukdom som helst. Sedan så är det ju sånt sjukt sätt att se på människor när man ska gå runt och misstro sjuka personer. Då har vi ett vidrigt samhälle a'la borgaridealet. 
 

Denna nosar ju även på samma tema. Så mitt i prick! Vänd på steken och säg till en magsjuk person att "rycka upp sig" när den mår som sämst...


Alltså, JAG ÄLSKAR DENNA! Hur många gånger jag har varit med om detta på typ tinder? Jag kan inte ens räkna ihop. Snubbar kan först vara sjukt intresserade och ge komplimanger, men om man inte visar något intresse tillbaka så blir de helt lack och "tar tillbaka allt" genom att skriva att man är ful som stryk. 


Jaaaaaaa, apropå tinder då... Tyckte detta var lite "kul" och slängde in på min Instagram och blev helt chockad över reaktionerna. Jättemycket kommentarer från folk som tyckte det var helt sjukt beteende från hans sida. Och ja, det är det ju - men detta är SÅ JÄVLA STANDARD på min tinder så ni anar inte ens. Detta var till och med ganska milt. Vet inte hur många kommentarer jag alltid får om mina "schyssta meloner" och går inte jag in och tackar på mina bara knän så kan det bli riktigt läskig ton på vissa snubbar. Diverse hot och personangrepp. Blir så jävla less på att kvinnor alltid måste tacka en man för komplimanger - oavsett vad han ens skriver som det känns.


Tycker minsann att vi hoppar till något trevligare, såsom denna bild på mannen i livet. Sami Sirviö ger hopp om manligheten - ja, till och med hela mänskligheten! 


SPOT ON! Vet inte hur många killar jag känt i ungdomens dar som propagerat för att de är okej med homosexuella killar, bara de inte jagar dem... Som att de vore så oemotståndliga eller något. Sen är det ju också intressant att de känner sig obekväm med att någon spanar in dem på det där obehagliga viset, medan vi alla kvinnor lever med det i vår jävla vardag.


Denna bild är ju bara sååååå snygg! Var helt sjukt peppad på denna match, men vågade inte ha några förväntningar alls. Så gick Byn ut och vann matchen och gjorde 10 mål på SAIK? Ja, vad ska man säga annars än att Edsbyn är årets berg- & dalbana när det kommer till bandy. ÄLSKAR att de även vann borta mot Broberg i fredags. Ser verkligen fram emot första fredagen i december nu, då jag ska hem till Hälsingland och får se derbyt mot Bollnäs. TAGGAD!
 
 
 
True story, sistah! 


Oh yeah - it's happening! Så PEPP på kommande lördag nu. Håkan i GBG är fan något utöver det vanliga. 


 
Var tvungen att sno denna och lägga upp på min egna instragram på grund av... SÅ ROLIG!? :)


Alla tyckte dock inte att det var lika roligt... haha. Inte bara en vit man, utan en kränkt sådan. Man blir påmind om att man dejtade en helt annan typ av män där uppe bland skogarna än vad jag gör här nere. Men visst - man är ju rasist om man kritiserar det vita, heterosexuella cismannen... Seems logic. Det är ju ungefär lika hemskt som rasism mot mörka, eller...? Är det någon som bör tåla lite kritik för en gångs skull så bör det ju vara världens lilla favorit i form av den curlade vita mannen.

 
LYSTRING GOTT FOLK - DEN VITA MANNEN HAR TALAT! Uppfattar han att det inte finns någon diskriminering på arbetsmarknaden, så finns det heller inte någon sådan. Uppfattat? Alltså, jag orkar ej. Snubben menar även att tolkningsföreträde (som verkligen kan behövas i fall som dessa) är ett läskigt ord. Undrar vem som är läskig....


Kan så skriva på denna /nattugglan.


Ni vet den där debatten som äger rum runt den 8:e mars, VARJE ÅR - vart var debatten denna dag? 
 
 

Familjefoto när det är som bäst.
 
 

Gillar den här tjejen helt ORIMLIGT mycket. ♥ Fett kul att hänga med henne och hennes crew på krogen i lördags. Värsta bästa gänget.


The struggle is real... EVERY FUCKING MORNING! 


Ännu en tänkvärd post. 
 
 
Alla långa människor överallt - VI ÄR INTE ENSAMMA! Tillsammans är vi starka. Värst av allt är ändå flygplan... Sån tur att jag sällan flyger längre än mellan Köpenhamn och Dublin, haha.


 
Och vi avslutar väl med det bästa den här världen har att erbjuda: ÄLSKADE KENT! ♥ Kolla hur söt Sami är då? *orkar ej mer*


Ja, det var väl allt för denna screenshotrunda. Det är väl något liknande ni kan vänta er framöver - om jag för en gångs skull lyckas hålla mig fast vid ett startat projekt... Haha. Lovar alltså inget, men det är samtidigt ett bra sätt att sprida alla screenshot som man ändå vill att fler folk ska se ibland. Feminismen är trots en av de absolut viktigaste ingredienserna i mitt liv numera. So take it or leave it, för jag kommer fortsätta predika för min älkskade kvinnokamp bland annat. ♥

Kommentera här: