Finaste Håkan!

Håkan Hellström släppte sin musikvideo till låten "Pärlor" i fredags. Och alltså, jag vet att jag tjatat om detta sedan jag var 10 (!!!!!!!) fucking år, men huuuuuuuur snygg är inte karljäveln? Jag orkar verkligen inte. 

Okej. Jag föredrog Håkan 2000 - det ska jag inte sticka under stolen med. När han hade kort hår och lite smågulliga polisonger sådär. Men nu är han ju bra fin i sitt lilla krull också. Plus att han är så himla fin rent allmänt. Mysig liksom.

Hade jag tänkt mig, när jag började lyssna på Håkan "på riktigt" när jag var fjorton, att han sedan skulle bli Sveriges största artist just nu - ja, då hade jag bara garvat av förvåning. Jag var ju näst intill ensam på min högstadieskola med att gilla denna herre. Det gick till och med så långt att jag blev retad för det... Landsbygder i Norrland, alltså. SUCK!

Och är det någon artist som jag verkligen unnar all framgång så är det banne mig Håkan. Nu till helgen lirar han återigen i hemstaden Göteborg. Jag fick inga biljetter den första rundan, då de säljer som smör som ni vet. Men jag lyckades norpa åt mig två när det släpptes lite extra nu i veckan. Så jag och några klassisar ska dit och röja loss på lördagen. 

Ett tips till alla er som inte gjort det än: SE HÅKAN I GÖTEBORG INNAN NI DÖR! Sätt det på er bucketlist, för ni kommer inte ångra er. Jag lovar!

Apropå det så kollade jag på ett avsnitt av en serie som heter "Allt för Sverige", där en grupp amerikaner åker hit för att gräva i sina svenska rötter. Avsnitt tre utspelade sig i mitt fina Göteborg (blev helt VARM av kärlek) och de fick gå på Håkankonserten på Ullevi. Och fatta att amerikanarna sa att Håkan är det bästa de har sett någonsin. Och då hade de sett en hel del världsband. Extra roligt då med tanke på att vissa menar på att texterna är hans styrka, vilket amerikanarna med andra ord inte förstod ett jota av. Bara passion, utstrålning och en jädra massa energi - ett slags universellt språk. 

Avsnittet kan ni se HÄÄÄÄÄÄR!

Sånt bra program för övrigt? Anders Lundin är riktigt bra som programledare och det är en riktigt go gruppkemi. Aldrig sett detta program innan, men jag gillar det verkligen. Ett riktigt stort plus för att det är en transsexuell kvinna med detta år. Är det något vi behöver mer av så är det transsexuella personer i TV-rutan. Med det sagt så vill jag även lyfta fram SVT-plays dokumentärserie "Tjejer som oss" som följer fem stycken transtjejer i sex avsnitt - titta och lär!

Jag känner förresten en tjej som är med. Eller ah, ingen huvudperson i serien utan Anna-Lisa (systern till Vanessa) som jag lärde jag känna nere i Skåne. Hon jobbade i kassan på ICA och var även med oss på internatfester någon gång. Huuuuur go som helst. ♥ De var dessutom på Pride i Söderhamn precis den helgen jag skulle bort på något annat. SÅ SYND. 

Nåväl. Åter till Håkan och åter till peppen inför helgens explosion på Scandinavium. Och vad passar bättre nu än att slänga in just musikvideon som släpptes i fredags? 
 
Och jag fann dig också så
På botten där ingen bor
Håll dig kvar så länge det går
Det är så dom gör pärlor
 
Aldrig fångats in
Spring, spring, spring
Ja, spring för det viner kulor
Det är så dom gör pärlor
Det är så dom gör pärlor
Det är så dom gör pärlor
Pärlor
 
ο ♦ ο ♦ ο ♦ ο ♦ ο ♦ ο ♦ ο ♦ ο ♦ ο ♦ ο ♦ ο ♦ ο ♦ ο ♦ ο ♦ ο ♦ ο ♦ ο ♦ ο ♦ ο ♦ ο ♦ ο ♦ ο ♦ ο ♦ ο ♦ ο ♦ ο ♦ ο
 

Kommentera här: