En helg i november.

Åhoj kamrater! 

Ja, vad fan hände igår ens? Låg i sängen vid tolv, kikade på en dokumentär och skulle till och sova hade jag tänkt. Men så hör Julia och Charlotta av sig (mina gamla roomies i Kungälv) att de är på Kellys och undrade om jag ville joina. Och eftersom att det bokstavligen talat ligger trappan ner och tvärs över gatan, så why not tänkte jag... En öl kan man ju alltid ta. EN ÖL, ja...

Kellys ledde till Kings. Kings ledde till Brygghuset. Brygghuset ledde till Dubliners och väl där fick jag för mig att dra iväg på en hemmafest i ett kollektiv ute på Hisingen. Ramlade hemåt runt sju imorse. Standard.

Alltså, fattar ni hur farligt det egentligen är för mig att bo just där jag bor? Hahaha, allt blir liksom lite för spontant. Men jag älskar't. 

Nu måste jag dock skynda mig iväg till Scandinavium eftersom det är Håkan som gäller ikväll med mina göööööörlz. Kommer bli myspys ska ni se. 

Eftersom jag blitt så kass på att ta bilder (va fan?), så får ni här en gammal bild på trion i form av mig, Charlotta och Julia samt en bild från kollektivet som älsklings-Sammy tog igår. Så mysig kväll! 

 
Reuinon med kungtrion och sedan lite rumsfestmys. 

Nu blire DANS, DANS, DAAAAAANS!

Kommentera här: