Winnerbäck i Linköping.

Ligger vaken mitt i natten och lyssnar på Winnerbäcks senaste platta. Dööööör. Glömmer typ alltid bort hur pass träffande han faktiskt är. Det finns nog få musiker som kan lyckas pricka in så mycket igenkänning som honom. 
 
Alltså, Kent är ju alltid Kent. Alltid nummer ett. Det kommer ju min hedrande tatuering i höst att bli ett bevis på om inte.

Alltså, KENT. 
♥ Orkar typ inte ens. 

Sedan så har vi ju även en viss Håkan som har trallat sig in i mitt musikhjärta. Och enligt Jocke Berg själv så håller han honom (Håkan alltså) som en bättre låtskrivare än honom själv. Just det vette fan om jag själv kan skriva under på. I min värld är Jockes textskrivande en helt annan dimension. Bortom himlen. Bortom allt.

Nåja. Det jag ville komma till var väl att dessa är mina topp-tre. Listade dem så sent som idag när en tindersnubbe ville höra vad mitt musikhjärta talade för språk. Och jag älskar dem alla på olika vis. 

Men det är något visst med just Winnerbäck som gör att jag alltid kan klistra hans låtar över min vardag. Och jag antar att det är många som känner exakt likadant - just för att det är så himla allmänna texter. Men han gör det så JÄVULSKT vackert. Åh. 

Och fröken här blev ju typ depressed de luxe när jag såg att han skulle gästa Liseberg just den veckan jag är på besök i Hälsingland i sommar - ODDSEN PÅ DET!? Men så ringde min finaste Odlanderspojk igår kväll och vi spikade fast att vi minsann ska se honom i Linköping den 20:e augusti. Så nu blev jag ju helt gaaaaalet pepp på det.

Jag känner väl att jag verkligen vill uppleva Lasse i hans hemstad också, så det kan bli riktigt fint detta. Och särskilt med min fina, fina vän Daniel. Vi har inte träffats på ett bra tag, för livet kom typ emellan. Helt galet hur mycket som har hänt mig de senaste åren nu när jag tänker på det... Jösses. Men han finns alltid kvar där bak i kulisserna och när det kommer till sådana här äventyr så finns det ingen mer given kamrat.
 
LASSE OCH LINKÖPING - låt oss skratta eller gråta och rymma över taken!

Vi två på invigningen av Tele2-Arena: med andra ord inför både Winnerbäck och KENT! ♥ Hysterikväll. Dog lyckodöden.

Vi två innan Winnerbäck i Gävle hösten 2013. 

Kommentera här: