Min nya telefon.

Som sagt så kollapsade ju min telefon ihop förra veckan. Min lilla älskling som kan ha varit det bästa som hänt mig. Okej, tragiskt liv här... Men på riktigt - sån underbar jäkla lur på alla sätt och vis. 

Idag fick jag slutligen dödsbeskedet. Det var tydligen moderkortet som pajat, så det enda jag fick med mig ut från IT-firman var ett skrotningsintyg. Så idag har jag logiskt nog känt mig som den mest utsatta människan i världen när det kommer till tekniska prylar, för det är ju inte första gången jag har oflyt om vi säger så. Och min LG G4 har ju endast ett år på nacken och var ju rykande färsk på marknaden när jag klickade hem den för snart ett år sedan.

Men efter några timmar valde jag att sluta hänga läpp och istället vända på steken. Den där nya Samsung S7 sägs ju vara en dundertelefon och särskilt när det kommer till själva kameran. Med andra ord: det jag använder mest. HEJ SELFIEBEROENDE!

Var ju dessutom sugen på Tele2:s saftiga surfabonnemang, så det var ju bara att drämma till. Stack iväg till Nordstan och hämtade ut telefonen samma timme som jag lagt ordern. Och just det är ju typ det bästa med att bo såhär centralt. Det hade aldrig funkat för mig i Hälsingland. Då hade det blivit ett projekt bara att lämna in telefonen på lagning, medan jag nu har en IT-firma alldeles utanför dörren. Lyx. 

Hur som. Vänjer in mig i Samsungsystemet ikväll och känner mig redan nöjd. Kameran levererar. Det gjorde väl min gamla LG också som typ var en av de få kameror där man hade manuella inställningar. Men det har även denna Samsung plus en hel del sköna effekter.
 
Så ni kan ju tänka er hur roligt vi ska ha det framöver, darlings!

Min nya älskling.
 
Det blev en guldig en - because JA! Tänkte ett tag på om jag skulle skaffa en sådan där edge, men den kändes lite läbbig ärligt talat. Och en hel tusenlapp dyrare för funktioner som jag personligen klarar mig utan. Visst att skärmen var större, men det var den ju även på min gamla LG och det blir typ jobbigt när man håller luren med en hand. 

Näe, intrycket än så länge är att den här passar mig perfekt. Hoppas den inte gör mig besviken. 

Och by the way: ALDRIG MER IPHONE! Den stigen vandrar jag nog inte in på igen.

Kommentera här: