Girlsnight.

Åh, hade sån mysig utgång med några av mina favoritbrudar i lördags. Egentligen skulle jag först ut till Kungälv på brännbollsturnering med MAXI, men det pissregnade ute och jag var allmänt seg efter att ha varit ute även på fredagen. 

Så på kvällskvisten kom Melinda, Cecilia och Katrin hem till mig på Andralång och förgyllde tillvaron. Vi snackade skit, sminkade oss och drack cider (jo, SÅÅÅÅ klyschigt var det!) innan vi klev ner på gatan och intog Hops för att möta upp ännu fler sköningar. Sicket gött gäng, alltså. 

Skönaste grejen är ju ändå när jag blir kissnödig och ser att det är världens kö till toaletten, så jag ba: "Jag kutar hem på toa istället". Story of my life sedan jag flyttade till Andralång. 

Sedan så fastnade jag här i lägenheten ett tag där toomien Märta och hennes polare spelade ölspelet och jag fick för mig att jag var sjutton igen... Haha. 

Kvällen avslutades på Avenyn (sånt som händer...) där jag drog hem någon spännis till snubbe. Det kan man väl kanske diskutera, men kvällen med MAXI-brudarna var odiskutabelt klockren. Så mysig stämning, så mycket skratt och så himla värt.

Åh, vad jag tycker om er! ♥

 
Spegelkvartetten.

Kommentera här: