Screenshots.


Alltså, HJÄRTA!

Älskar Obama så satans mycket.En tågresa hem till Göteborg med Kent som resesällskap - bättre blir det ju inte!
 
 
 

Har alltid tyckt att det är SÅ SJUKT OLOGISKT hur mäns sätt att lösa konflikter anses så himla överlägset det typiskt "kvinnliga". Detta var ju ett vanligt argument i skolan bland annat. Blir argare och argare ju mer jag tänker på det...

Mer Jocke Berg åt folket! POESIGUD ♥Hahahahaha, orkar inte med mina gamla klassfoton... #fulasteungeneverlix"Your silence will not protect you" - typ LIVSMOTTO!
Alltså, hur sjukt är inte detta då? Hade egentligen planerat att bilda basgrupp med dessa favoritbrudar, men så hamnade jag i en annan grupp för att jag inte hade något tålamod. När de är klar med sitt första seminarium och jag precis har påbörjat mitt, så ser jag på Instagram att de sprungit ihop med HÅKAN "FUCKING" HELLSTRÖM utanför vårt campus. Orkar. Inte. Riktigt. Och haja att jag hade kunnat vara med om jag bara haft lite mer is i magen... Ej okej. Men kul för mina gosisar, såklart! ♥Huuuuuuuuur klockren? Men det får man väl inte säga i det här jävla landet... hahaha.
 
 
Så kom bibeln! 
 
 

Men alltsååååååååååå!!!!!!!!Föll pladask för Little Jinders låt "Super 8" när den kom i vintras och är fortfarande helt trollbunden, men hur fin liksom?A mans logic.SAMI SÅKLART!Alltså, DENNA! Så jävla mycket sanning.Svart snö. ♥ Denna låt räddade mig i Skånemörkret förra året.

 

Så en gammal favoritdänga från Håkan himself på det.


Finns inget annat än fem plus.
 
 
Myyyyyyys med syrran på folkteatern efter livepod i lördags. LIVET! Jag och syrran snackade en hel del om lyxen i att äntligen få bo i en stad med så pass stort kulturellt utbud. Allt är plötsligt så himla enkelt. Peppen i att förhoppningsvis få höra lite andra låtar på avslutningskonserterna i helgen... De har hittills kört nästan samma låtlista i alla städer, men nu håller vi tummarna för DECEMBER bland annat!

Kommentera här: