Tisdag och to-do:s.

Hallå kattungar! (Snott från Kulturens ABC, but I love them so...)

Här sitter jag i köket med en stor kopp kaffe och försöker ta tag i mitt liv. Är ledig idag och därför har jag en sådan där gigantisk to do-list, ni vet... Att man alltid gör så mot sig själv. Nåväl. Är ändå så himla pepp på den här dagen, på den här helgen som kommer och ah - livet i allmänhet.

Ingen i Göteborgsområdet kan ju ha undgått att det är Way out west i helgen. Och vet ni vad? NOT ME EITHER, för jag ska fucking dit!!!

Så pepp nu. En spännande festival med en massa bra musik och en massa gött folk. Redan imorgon kommer mina loveheads Vicky och Soheila från Umeå ner hit för att krascha hemma hos mig över helgen. Och dra mig baklänges hur fint vi kommer att få det. TAGGA DUBLINREUNION OCH TAGGA SIA! 

Hela line-up:en hittar ni HÄR.

Såg dessutom att Håkan ska släppa sina biljetter till några vinterspelningar nu på lördag, så om man har tur kanske man även kommer över dem. Huuuuur nice vore inte det? Och vilket konsertår det skulle bli för mig i så fall:

- Håkan på Ullevi
- Bruce Springsteeen (fucking BOSSEN!) på Ullevi
- Way out west med band som bland annat The Libertines och Morrissey (!) plus min älskade SIA
- Winnerbäck i hemstaden Linköping
- Kent-konserter i Linköping, Göteborg och slutligen Stockholm
- Håkan i Göteborg ännu en gång
 
Ja, jag säger då det... Sicket liv man lever!

Nu: åter till kaffekoppen och vardag. Det är fortfarande tisdag och jag har saker att göra. Men inte mig emot. Det påminner mig om vardagshösten som jag by the way längtar ihjäl mig efter.
 
GÖTEBORGS UNIVERSITET - I'M COMING FOR YOOOOOU!

Livet för stunden.

Kommentera här: