Hösten drar in över stan.

Och om våren så talar hon om höst. 

Lasse talade om mig i Linköping i lördags. Jag var givetvis där när han sjöng om min eviga längtan inför hösten. Om min eviga okunskap att kunna njuta av sommaren och vara i nuet. Om min eviga längtan. Snart, snart, snaaaaart.  

Hösten är min, bara min. 

Ååååh, vad jag längtar! Det ser ju dessutom ut att bli en riktigt tjusig höst, hörre'ni. För det första så ska jag börja plugga på universitetet för första gången i mitt liv - MEGAPEPP på den. Sedan så bor jag ju liksom här. I Göte-"fucking"-borg. Samma uppskattning vareviga dag, må ni tro.
 
Träffade min kompis Simon idag för att köpa lite studentlitteratur av honom och den sparveln skulle visst flytta till Umeå för fortsatta studier. Han var lite nedstämd och sa att det minsann blir svårt för någon annan stad att bräcka just Göteborg. Och jag kan verkligen hålla med. Man har liksom blivit lite bortskämd och frågan är ju om jag skulle kunna bo någon annanstans i Sverige än här... Men jag är ju faktiskt kvar här - om man får lov att vara egocentrisk och så, haha.  

Så åter till hösten: Det är en massa roliga saker som händer med vänstern och jag ska kaaaaaanske gå en skrivarkurs beroende på om jag blir antagen eller inte. I måndags var syrran och jag dessutom iväg på en improkurs i teater: en sådan där "prova-på-grej". Och vi blev så pass frälsta att vi väljer att boka in måndagskvällarna ett bra tag framöver. Yeeeeeey. Så spännande. Att gå en teaterkurs har ju funnits med på min bucketlist i evigheternas evighet som det känns.

Sedan så sticker jag snart tillbaka till Dublin en sväng. Tänkte hälsa på Sophia och fira våra födelsedagar med lite Johan Glans in Dublin-town. Jo, ni läste rätt! Skåningen ska nämligen dit och härja och det får vi ju givetvis inte missa. Ser även fram emot lite hederligt gammalt Workmanshäng och en burrito vid bäcken, precis som på den gamla goda tiden... Splash & mushroom gör det igen! ♥

Dessutom så kommer mamma ner hit på besök om typ en vecka. Både jag och syrran är ju stationerade här numera, så det blir en riktig "mamma-dotter-dotter"-helg. Och nu till helgen ska jag på lite kalasande med MAXI-kollegor på fredagen och lördagen är ännu lite oklar. Det kan bli oktoberfest inne i stan (ölstrupen drar liksom ditåt) eller så blir det häng uppe på Oceanen som ska ha sin första höstspelning. Men det är det som är så himla skönt med att jag lever mer spontant nu. Jag behöver liksom inte spika grejer flera veckor innan som det ofta var hemma i Bollnäs.

Och på tal om hösten får vi ju inte glömma det bästa av allt: ALLA KENTSPELNINGAR!!! Jag var ju i Linköping nu i lördags för att se Lasse i hemstaden sin. Och visst var det maffigt att befinna sig mitt i lyriken på något vis, men mina tankar vandrade ändå iväg till när Kent gästar samma stad om typ en månad. Jag är självklart där även då med mina Bråvallabruds.

Bandet i mitt hjärta släpper ju även sina fyra sista låtar nu den 16:e september. Förvänta er ett gråtparty utan dess like på snapchat.

Jo, men det här med snapchat och det... Gick igenom mitt arkiv där och insåg att jag varit en riktig hejare på den appen nu i sommar. Något jag däremot varit betydligt sämre på är den här bloggen. Tänkte därför att jag skulle slänga ihop lite monsterinlägg med samtliga sommarbilder, men ni vet ju hur det är med det där. Jag tar mig alltid vatten över huvudet och det slutar med att det blir för maffigt och jag ger upp... Haha.

Nåväl. Det kanske kommer en massa sommarbilder framöver - kanske inte. Nu måste jag hur som helst pausa i alla bilduppladdningar här, för imorgon väntar häng med min favorit-Julio. Vi ska göra IKEA och snacka goja om alla boys. På kvällen blir det förmodligen även skärgården på någon liten dejt, så jag behöver min skönhetssömn så att säga... 

Slutligen: apropå sommar, apropå bilder och apropå Julio så får inlägget avslutas med denna sköning från när vi hade bakishäng i Majorna någon gång i juli månad:
 

Kommentera här: