Andra långgatan 33.

Gatan sjunger utanför. 
Stadens puls vaggar mig till sömns. 
Lugn.

Folk frågar mig ofta om det inte är jobbigt att bo på en av Göteborgs mest livliga gator, men jag är nog mer rädd för tystnaden om jag ska vara ärlig. Jag har bott i den i hela mitt liv, på landets idylliska gårdar, men aldrig riktigt blivit bästis med den. Kanske i framtiden - när allt jag trånar efter är en brinnande brasa och en bok, typ. Men just nu - just i detta skede av mitt liv - vill jag hellre ha pubrundor och tjöt. 

Och när jag är ute efter dessa saker så bor jag så rätt så ni anar inte. 

Jag har bott in mig lite här på Andralång nu i alla fall. Det är lite drygt två veckor sedan jag fick nycklarna och jag har väl känt mig hemmastadd på rummet i typ en vecka. Det gick ganska fort att bli bekväm med att spårvagnshållplatsen ligger alldeles runt hörnet och att favoritpubarna ligger tvärs över gatan. Nu är jag mest orolig över att jag aldrig kommer att nöja mig med att bo någon annanstans, haha. Bättre än såhär blir det ju verkligen inte. 

Snubblade över en video på youtube som heter Andra långgatan och den är sååååå gullig. En massa fina bilder på min kära gata samt vyer över min nya hemort Göteborg. Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN så bor jag här! Jag kan knappt tro det själv och får försöka ta in det varje dag. Älskade stad, älskade gata. ♥ Drömmar kan verkligen slå in.

Titta på videon för att förstå min kärlek: