Teacher McDreamy.

När jag skriver med mannen i mitt liv och den här låten dyker upp... Destiny all over! 

Miriam Bryant - vilken kvinna!

Jag brukar ju alltid sitta klistrad vid TV:n på lördagskvällarna den här tiden på året. Varför? Jo, för att det är "Så mycket bättre" som helt enkelt är så mycket bäst. 

Nu har jag dock varit ute och slirat de senaste lördagarna, men då är det tur att TV4-Play finns. För nu har jag tagit igen de två första avsnitten som jag missade och nu är jag med i matchen igen. 

Och vad kan jag säga om årets gäng då? Jo, för det första så är jag ju lite smått kär i Kleerup. Alltså, hur jävla söt får han vara? Orkar inte riktigt. Sedan så är ju Sven-Bertil Taube världens goaste gubbe. Men bäst av alla är ju trots allt kvinnan herself - Miriam "fucking" Bryant. 

Hon har ju varit med och sjungit på Kents turnéer, så jag har därför haft lite koll på henne. Minns därför att jag blev jäkligt glad när jag fick reda på i våras att hon skulle vara med. Och hon har ju inte bara en sångröst som gör att man typ dör på studs, utan hon har även en så sjukt härlig personlighet. Man blir ju helt förälskad. Ser verkligen fram emot hennes dag som kommer redan imorgon. 

Kolla bara in den här tolkningen hon gjorde på Sven-Bertils låt "Ett sista glas" som är baserad på en irländsk folkvisa vid namn "The parting glass" - det har ju en annan Irlandsnörd koll på ser'ni: