Hemfärdsdagen.

Men hallå där!

Jag har precis haft min intervju över telefonen och jag vet faktiskt inte riktigt hur det gick. Magkänslan säger ändå någonstans att jag skötte mig bra genom att jag var lugn och sansad, men jag vet ju samtidigt att det är många som söker så jag kan ju inte hoppas på för mycket.
 
I vanlig ordning så hade man velat göra bättre ifrån sig och det här klassiska med att man kommer på alla saker när man väl lagt på, men ah... Jag gjorde mitt bästa där och då och det får helt enkelt bära eller brista. Siktet är inställt på Göteborg till hösten i vilket fall - oavsett om jag kommer in i Kungälv eller inte. Så det blir mest som en bonus i så fall.

Nu ska jag tralla vidare i mitt lilla happymode här hemma, för jag har faktiskt tagit fram mina resväskor för att packa järnet. Klockan 21.40 ikväll sätter jag mig nämligen på bussen och åker hem med det första lasset av packning till mina gamla hoods. Känns så in i helsikes fantastiskt att runt 11 på förmiddagen imorgon bli upplockad av mamma vid tåget. Ååååh.

En glad Elin med sitt gamla motto: #keepsmiling. 

Apropå det så minns jag min första dag här på Fridhem i vintras när jag ändå kände mig pepp och hungrig på livet, varav en tjej i klassen påpekar att jag simpelt nog är för glad. Och att "vänta du - det kommer nog ändras inom några månader!"

Ja, jösses så rätt hon skulle komma att få. Miljöer kan förändra en människa. Så nu byter vi bara miljö på fröken här, så blir alla nöjda och glada!

Ett sista möte.

Har precis kraschlandat hemma i sängen efter en fin kväll, må ni tro. Var nämligen på "dejt" med min tjusiga mr. P här i Svalöv som jag har träffat till och från denna vårtermin. Så jäkla gött att träffa någon som inte har några kopplingar till skolan, utan är som en liten frizon på något vis. Och det blev ett sentimentalt litet farväl, sådär. Men vi ses nog på något vis i framtiden - det skulle jag nog kunna tro. Han påstod att Göteborg trots allt inte ligger alltför långt bort, haha.

Drog sedan till grabbarnas lya där jag hängde i några timmar med Fredrik, Rasmus och Kevin. Jag har typ skrattat konstant och tillsammans byggt upp värdelösa skämt och bara haft det sådär übergosigt som jag bara kan ha med dessa pojkar. Helt obeskrivligt hur mycket jag trivs med dem, alltså. Det är ju snack om att vi ska hälsa på varandra i sommar, så en tripp till Halmstad för att joina Fredrik i någon slags "Gyllene Tider"-eufori samt en Finlandsfärja till Rasmus på Åland är två saker jag definitivt vill hinna med i sommar.

Fan, sommaren alltså. Jag minns ju hur förra sommaren såg ut... Fyra olika jobb (varav ett 100%-schema på macken i Tönnebro, turné runt på travbanorna, extrajobb på COOP oftast före eller efter passen på macken samt de helger som jag var "ledig" och så värdshuset på det) plus allt som händer hemma i Hälsingland under dessa månader. Det blir fan hektiska tider, alltså! Ifjol så var det ju dessutom valkampanj med SSU och Socialdemokraterna mer eller mindre hela året fram till september till råga på allt. Samtidigt så älskar jag det så in i bombens...

IMORGON ÅKER JAG HEEEEEM! Yey. Kan inte beskriva min lycka just nu. Ni får istället två selfies från kvällen på bloggerskan som andas framtidspepp på maximalt i detta nu: