Bloggpaus.

Känner att jag är i ett stort behov av vad man kan kalla en detox från sociala medier. Kommer därför att lägga bloggen på is ett tag och så även med facebook och instagram. Kommer tillbaka när jag kommer tillbaka, om jag ens känner för det i framtiden. Det är många tankar som snurrar för stunden och jag behöver tid för mig själv, min personliga utveckling och att hitta tillbaka till det som egentligen är värdefullt i grunden. 


#livetleker

Åhoj kamrater!

Har precis varit till skolan och käkat veckans sista skolmåltid och strax ska jag pallra mig tillbaka för en liten mattelektion. Förhoppningsvis får vi eget arbete eftersom att vi bara ska repetera inför provet på tisdag. Annars är ju jag mer eller mindre körd eftersom jag ligger ganska så back på det här med att packa inför Göteborg i helgen... Haha, alltid ute i sista sekunden!

Men den paniken spelar ingen roll en dag som denna, för jag är så extremt lycklig när jag glider runt här i min tjusiga Irlandströja och drömmer mig bort. Om två veckor lite drygt är jag på den där gröna ön där drömmar blir till verklighet. Och det firar vi med lite klassiska spegel-selfies:
 
Hur käääääär är man inte i den här tröjan då, liksom?

Och om några timmar så ska jag som sagt sätta mig på en buss mot GBG, så livet är så förtrollande vackert en dag som denna må ni tro! Måste nästan nypa mig själv i armen för att se till att jag inte drömmer. 

Magi.

Göteborgsweekend.

Sitter här och smuttar på en Celsius som jag precis var till ICA och köpte. Vi fick ju CSN och lön och allt det där idag, så det känns ju totally awesome! Behövde verkligen någon form av energi i kroppen för att orka med dagen som det känns. Har fortfarande plugg att uträtta, har en väldans massa blogginlägg som jag vill förse er med plus att jag ju faktiskt har en mattelektion innan bussen rullar uppåt i landet. Med med min sanna vän Celsius så känns exakt allting överkomligt!

Jag åker ju som sagt upp till Göteborg idag (känns alltid lika konstigt att säga upp...) och det känns helt fucking fantastiskt. Jag hade ju världens drömvisit senast jag var där och hälsade på syrran över sportlovet och vad jag pysslade med den gången tänkte jag att ni skulle få i ett eget inlägg under dagen. Nu ska jag bara fokusera på vad som händer i helgen.

Jo, det var ju nämligen så att när jag åkte från mina drömmars stad Göteborg och tillbaka till Skåne i februari så visste jag redan då att jag måste tillbaka igen i vår. Planen var inställd på april och när jag dessutom såg att Åbytravet skulle ha Olympiatrav och V75 lördagen den 25:e så var valet enkelt. Jag ringde till totochefen som mer än gärna ville ta emot mig på denna stordag och tyckte att jag var modig och framåt som ringde själv och inte i form av en hel grupp från annan travbana som det annars brukar kunna vara.

Så då var det alltså spikat att jag skulle hälsa på syrran just denna lönehelg i april och bättre blir det ju bara... Syrran meddelade att hon kommer att vara pluggfri eftersom hon precis blivit av med en tenta och jag såg att IFK Göteborg möter Helsingborg hemma på måndagen, så att jag har ett ypperligt läge att köra på en reunion med alla goa änglar och dessutom ta med mig bandybruden Villa-Hanna och färga hennes själ ännu mera blå och vit.

Dessutom så skriver syrran häromdagen, precis när vi funderade över vad vi skulle göra på fredagen när jag kommer, att det är en klubb som ska ha Håkantema just ikväll. Beskrivningen lyder:

Vi inleder kvällen med Håkantema, vilket innebär att vi mellan 21 och 23 kör enbart Håkan-videos, har Håkan-drinkar i baren, ordnar en Håkanutställning med massvis med bilder mm. Gillar du Håkan Hellström bör du med andra ord komma redan kl 21! Efter 23 blir det blandat indiedansgolv (men såklart mer Håkan än vanligt) och du kan räkna kallt med att få höra allt från gamla klassiska britter som The Smiths och Blur, ny Göteborgspop som BD och Jens Lekman till Elektropoptjejer som Icona Pop och La Roux.

Alltså, huuuuuuur freakin' sweet då? Som ni vet vid detta lag så är ju Håkan grunden till all min Göteborgsförälskelse som ligger rotat sen långt tillbaka i tiden och han kommer ju alltid att vara en gud i ens ögon. Göteborgsguden. Så att inleda min helg med hyllning av denna man tillsammans med min finaste syster är ju typ världens bästa öppning på en spännande helg i min älskade hjärtestad. Nu lever man.

Jag och min andra halva när jag hälsade på henne i Göteborg i för drygt två månader sedan.