Livstecken från sjuksängen.

LYSTRING-LYSTRING, gott folk! 

Jag lever. Tro't eller ej. För det känns som att jag varit mer död än levande nu de senaste dagarna. Åkte hem tidigare från kongressen i helgen på grund av att jag var sjuk och har sedan dess legat i sjuksängen de senaste dagarna. Igår så hade jag dock lyckats roffa åt mig en akuttid på Hudiksvalls sjukhus, men mycket mer action än den trippen blev det heller inte. 

Så de senaste dagarna har jag alltså spenderat min tid i sängen, tillsammans med Carrie Bradshaw och gänget i Sex and the city, samt i badkaret med mina böcker. Det börjar bli bättre nu, men än är jag inte hundra. Imorgon rullar dock jobbandet igång igen, så jag får bara hoppas på det bästa och be till gudarna att jag känner mig bättre då. Tönnebrohäng i två dagar, COOP:ande under helgen och sedan lite trav på måndag. Det ska nog gå hur fint som helst i vilket fall, just på grund av att mina jobb är de bästa i världen


Badbruden myser på.
 
Nu är det läge att röra mig mot Bollnäs. Lite SSU-häng, kik på stan samt klippning hos söta Linda väntar. Blir nog en ruggigt fin onsdagskväll detta!

Rödtjut!

Spelade in en halvkass videoblogg i fredags, men den dök aldrig upp i flödet så jag slängde upp den nu istället. Lika ogenomtänkt som alltid, haha.

 

Tidig hemfärd på grund av smärta.

Tog ett tidigare tåg hem och är snart tillbaka på mitt rum i Henninge. Jag har haft det hur fint som helst och hade jag inte haft så ont och upplevt en sådan smärta så hade jag lätt stannat lite till. Men jag är sjuk och vill nog helst inte prata om det... Bara det att jag behöver ligga i en säng och åma mig resten av kvällen. 

Tillsammans med Kent. Och ett varmt hjärta. Tack SSU för att ni är så jävla fantastiska!