Tadaaa, min nyårsblåsa:


Fashionabelt värre när jag gör mig redo för middag med familjen, såhär på Nyårsaftonskvällen och allt. Vad som händer efteråt vet jag inte alls. Är väl bjuden på lite fester, men blir nykter eftersom jag jobbar imorgon. Och egentligen är jag typ fööööör trött, så det kan bli så att jag sitter hemma i Henninge med myspyskläder och en bok. Hur tragisk är jag då på en skala?

Sista dagen på 2014.

Har precis kommit hem från COOP och mitt sista pass... Snyft! Men faktiskt så är det ju så att jag ska flytta någonstans och börja plugga, vilket innebär att jag kommer ha lov. Vilket innebär att jag kommer ha något som kallas för påsklov - den tid som brukar kunna vara rätt rik på jobbpass inom butiksbranschen, så kanske-kanske-kaaaaaaanske att jag gör en liten comeback då. Vi får helt enkelt se. 

Annars så väntar en vår där jag befinner mig cirkus 80 mil bort från alla mina gamla jobb, så jag får antingen sikta på att bara leva student eller skaffa mig ett extraknäck nere i Skåneland. 

Imorgon är det ett nytt år och jag inleder på bästa vis - med en vision, en dröm och en blick framåt. Jag lämnar 2014 bakom mig som ett fint minne, för att det har varit ett sjujäkla grymt år. Jag har gjort en hel del sjuka saker, jobbat galet mycket och uppfyllt en dröm som jag haft så länge - att åka iväg på en bartenderkurs och just till Irland.

2014 har onekligen varit ett av de då jag växt mest som människa och där jag verkligen har varit trygg i mig själv. Jag har varit mig själv så mycket jag kan och struntat i roller och spel. Jag har bara kört på i mitt socialiserande, mitt singelliv och min stundtals lite spårade personlighet. Men det har alltid varit från hjärtat och 100% ärligt. 

Jag vet att man som bloggare bör göra en sammanfattning och sådant därnt, men det kommer kanske vid ett senare tillfälle. Det brukar ju ta ett tag för mig att knåpa ihop sådana där inlägg, då jag inte har en blekaste aning om hur man fattar sig kort i text... Haha. Nåväl, ett monsterinlägg om det makalösa året 2014 kanske kan komma senare. Så länge får ni en nyårspuss från yours truly i sin COOP-mundering:


Sista passet på COOP:en.

Befinner mig mitt inne i nyårshysterin inne på mitt kära COOP Forum och avverkar ett pass i kassan. Har precis i detta nu en liten rast innan jag avslutar med två och en halv timme till. Sedan så är jag klar med COOP - förmodligen på ett bra tag med tanke på att jag flyttar neråt Skåne nästa vecka. Det känns knäppt, sorgset men samtidigt också helt rätt. Kommer dock att sakna denna butik så in i Nordens... Men vem vet - jag kanske dyker upp i påskrushen igen? 

Dagens COOP-Elin: