Rast i Tönnebro.

Hänger inne i värdshuset idag och servar all höstlovstrafik. Imorgon blir det häng i grillen innan jag gör mig redo för helg. En helg som för närvarande är jobbfri - den första på jag vet inte hur länge!
Ännu en tisdagskväll på badhuset.

Efter en lång jobbdag borta i Tönnebro så var jag egentligen inte alls sugen på att ta en omväg till Kilafors för mitt klassiska tisdagsbubbel på vägen hem. Allra minst med tanke på att jag var på ett sjukt svettigt danspass på gymmet igår, varav träningsvärken fullkomligt biter i hela kroppen. Men jag snackade allvar med mitt inre "latjag" som gärna och ofta lurar in mig på undanflykter, för denna kväll blev det däremot en fet spark i baken.

Och jag ångrar mig inte det minsta. Även fast jag var utan min bubbelhalva - den andra Elin - som tyvärr inte kunnat vara med på en endaste tisdagsbubbel så här långt denna höst. Lite ensamt kan det tyckas bli i så fall, men jag har lärt mig att uppskatta denna egentid på bästa möjliga vis. Jag brukar ju vara där rätt sent eftersom att de har öppet ända till 21:30 på tisdagskvällarna och tanterna som annars hänger där drar hem redan vid åttatiden. Så jag har hela simhallen för mig själv. Passar på att simma i världens rofylldhet, tänka igenom både det ena och det andra, andas in, andas ut, flyta runt helt utan tidsbegrepp, bubbla, basta, hårinpackning, ansiktsmask, allt i total tystnad och umgänge med mig själv. Min själ får andrum. 

Känner mig nästan lite helig, men denna tisdag på simhallen var lätt en av de mysigaste hittills. 1000 meters simning hann jag med där mellan varven av hobbymeditaion och kroppen känner sig nu om möjligt ännu mörare. Detta följer vi upp med en monsterpromenad utan dess like under den lediga morgondagen. Känns hur fint som helst!


Dessutom så får jag ju bevisligen mer tid för att knäppa egopix när jag är ensam på badhuset, haha...