En av lördagens alla shots.

Som ni vet så snackade ju tidigare jag om att jag skulle ha en vit månad i juli. Var bra nog less på alkohol och festande i allmänhet (körde ju all-in med Stockholm, Göteborg och Oslo inom loppet av en månad efter att ha varit nykter i tre månader på raken) och kände att jag behövde ett break när jag kom hem från Oslo den första juli passande nog. Det höll nästan på att hålla hela vägen fram, men travkollegan Britta sprack hål på mina planer när hon berättade om att hennes klassiska sommarfest skulle äga rum just nu helgen, det vill säga den 27:e juli.

Så i lördags tackade jag både nej till travjobb på Hagmyren under lördagen plus Tönnebrokneg på söndags kväll, för detta var minsann bäddat för en helhelg med en galen gårdsfest tillhörande en klassisk bakisdag. Det var så jävla skrivet i sten, typ. Ifjol kunde jag ju bara kika förbi en snabbis eftersom jag var sjuk, så detta var min revenge typ. Haha. Brittas sommarfester tenderar nämligen i att bli legendariska med storys som lever kvar i några år... Och detta år var nog inget undantag.

Har en drös med bilder på minneskortet, och en hel del pix från övriga tillställningar också som ni borde få äran att bevittna, men eftersom min trötthet i detta nu saknar motstycke så får vi ikväll nöja oss med en härlig video från i lördags. Britta och hennes gäng har nämligen komponerat ihop en egen snaps som är så jävla given en kväll som denna. Hälften jalapenosås och hälften hembränt. Här talar vi hot stuff och jag är minsann ingen chicken när det kommer till sprit, som ni bör veta vid detta lag.

Videobevis:
 

Middagsbjudning hos mormor.

Det blev en sen natt igår med Grillnatta och det där SSU-eventet som jag anordnade igår. Fick dessutom med mig två nattkamrater hem, en från SSU Hudiksvall och en från Söderhamn, så jag fick väl sisådär tre-fyra timmars sömn på sin höjd. Har sedan städat som en tok hela dagen idag för att runda av med en middag med familjen hemma hos mormor. Jag och mami tog oss dessutom en bastund i mormors bubbelpool, så nu är jag bra nog slut i kroppen och redo för att dejta kudden om ett tag. Mystisdag!

 

 
 
 

Min nya "dator".

Tjenna-tjenna, mittbena!

Mittbena... Är det förresten något man skulle prova eller? Man kanske borde det om man ska "följa modet" och vara sådär allmänt dead fish who follows the stream. Ungefär som alla miffon som skaffar hombre. Alltså, jag kan inte och kommer nog heller inte förstå vad det ska vara för snyggt med att ha världens skabbigaste utväxt. Lovar att det var en lat jävel som inte färgat håret på ett tag som kom på hela grejen. Ahaaa, undrar om jag kan vara nytänkande och cool nu.

Egentligen skulle det ju passa mig, så dålig som jag uppriktigt är på att hålla uppe med hårfärgningen, och vore det inte för att jag tycker att det ser så gräsligt ut så hade jag kanske anammat trenden. Men istället får det va och jag får ha mitt enfärgade hår i behåll. Tack gode gud.

Och där hade vi ett tappert försök till att bli en av dessa modebloggerskor. Vi kan nog alla vara överens om att det inte riktigt är min genre? Inte för att jag har någon kategori över huvud taget. Annat än allmänt babbel, det vill säga. Och nu har ju det där babblet varit frånvarande ett tag, så jag kände för att slänga in lite words igen. Välutvalda. Verkligen. 

Min dator är världens segaste och då blir man inte megapepp på att skriva när fanskapet hänger sig efter varannan mening, typ. No kidding. Så vad gjorde inte jag härom kvällen då, tror ni? Jo, jag som haft cravings efter en surfplatta i evigheternas evighet slog två flugor i en smäll och investerade i en lite laptop som man kan lyfta av skärmen på och använda som just en surfplatta. Från världens bästa märke - HP, som jag trivts med så mycket sedan innan. You gotta love dagens teknik.

Min nya älskling som just nu ligger på laddning:


 
Jag börjar ju plugga till hösten och tänkte att det kunde vara lättare att släpa med sig en sådan här mojäng lite här och var än mitt gamla monster som känns löjligt klumpig helt plötsligt. Så nu kan ni vänta er lite med bloggning framöver, vill jag lova. Jag och min nya älskling ska förse er med blogginlägg att ni näst intill kommer att vilja ge upp. Precis som det ska vara, med andra ord.

Gos.