På plats @ Bollnästravet.

Lycklig gånger tusen efter att ha åkt hit i strålande solsken och vårkänslor till max. Och nu sitter jag här i mitt klassiska hörn av totohallen - taggad big time - inför årspremiären av travåret på Bollnästravet. Iklädd världens tjusigaste tröja med det vackraste IFK-emblemet. Idag är en bra dag, just sayin'!

Travpremiär.

God förmiddag, gott folk!

Här sitter jag nyduschad och pigg som en gud vet vad... Varit vaken ett bra tag nu och det tillhör inte vanligheterna. Åtminstone inte när det handlar om lunchtrav som jag ska jobba på idag. Då brukar jag i vanliga fall kasta mig upp ur sängen typ en halvtimme innan jag ska vara där och sedan gasa järnet med bilen. Dock skärpte jag mig lite på slutet framåt höstkanten och Uffe da maaan (chiefen) blev lika chockad varje gång jag av alla människor kom i tid... Hade tänkt fortsätta på detta fina spår även idag.
 
Lunchtrav ja, första travdagen för hela säsongen och jag är megataggad. I och för sig så kommer jag att sakna många av mina favoriter eftersom det bara är vissa som jobbar över lunchen. Vissa utvalda, ni vet... Haha, närå! Det är la bara jag som offrar all annan typ av jobb för att få hänga i min älskade TOTO-lucka. Men jag älskar detta jobb - av hela mitt hjärta. Och därför så kan ni ju ana hur överlycklig jag är över att det drar igång igen.
 
Förut så brukade sista travdagen vara i typ oktober-november och sedan så drog det igång igen i mars-april, men numera är vi lyckligt lottade eftersom avslutningen var i december och nu kör vi igång i januari igen. Det är ett alldeles lagom uppehåll för min del, haha.

MOT BOLLNÄSTRAVET!

Bild från när vi hade personalfest i somras - jag och "travmamma" Lena körde ponnytrav på stallbacken, haha.