Snart är det påsk minsann!

Har precis krypit ner i sängen efter en gosig dusch - typ en av de bästa känslorna som finns, eller vad säger ni? Hinner dock inte bidra med så mycket viktigt pladder eftersom jag för ovanlighetens skull tänkte försöka att somna i skaplig tid ikväll. Hör och häpna gott folk, men jag ska försöka kliva upp någorlunda tidigt imorgon.

Observera att jag ska FÖRSÖKA!

Dock så börjar jag jobba vid halv elva, så bestämmer jag mig för att ligga och dra mig istället (vilket jag alltid gör till de sista fem minuterna innan man ska iväg) så kommer jag ju upp innan tolv i alla fall. Alltid något, haha.

Nåväl, nog om mina sömnvanor som är allt annat än stabila. Som sagt så blir det jobb imorgon och sedan en heldag även på söndag. Men sedan hörre ni, då är jag minsann ledig både måndag och tisdag innan påskrushen drar igång. Det som är rätt behagligt med påsken detta år är dock att det är min lediga helg, så förutom att jag ska hoppa in på ett extrapass på Värdshuset på Långfredagen så blir jag ledig ända till måndagen (Annandag påsk). Med andra ord så är jag ledig lördag-söndag under denna dunderhelg.

Men vad tror ni Elin Brunlöf gör då? Jo, hon tackar ja till att åka till Rommetravet och jobba under Påskafton. Men vad gör man inte när man älskar sitt extrajobb så kollossalt mycket. Och nej, jag var faktiskt inte ironisk på en fläck. Jag är verkligen kär i min TOTO-maskin.

Trots en massa jobb så blir påskhelgen oerhört fin likförbannat. Stridharns vän Karro från Göteborgstrakterna och som jag träffade på i höstas kommer upp hit till Hälsingland, så vi har planerat en helweekend för hennes del. På onsdagen ska vi ut på Tranan och eftersom att jag jobbar ett tidigt pass dagen efter så blir det alltså jag som sitter bakom ratten. Sedan på fredagen lutar det åt att vi ska ut på Bonden i Edsbyn där jag om någon borde veta att det alltid är smockfullt med folk just på Långfredagen. Så det kan inte bli annat än en succé. Detta rundar vi sedan av med lite Larz Kristerz på Tuppens under söndagskvällen. Låter inte detta som en alldeles förträfflig planering så säg...


Riktig muppbild på oss från hotellrummet i Göteborg, men det fanns inga bättre heller ska ni veta. Bara en massa suddiga eller helt osammanhängande. Det säger det mesta om den helgen, haha.


Det fanns ju faktiskt en anledning till varför jag hoppade isäng och det var att jag tänkte ha en långdejt med John Blund. Ingen nätdejting den här gången dock. Det stadiet har han och jag passerat nämligen. Så nu ska jag shutta igen datorn, sluta mina blå och invänta min sköna.

Godnatt på er! Och jävlar om jag upptäcker att ni försöker sno BlundarN ifrån mig. Jag är en sann gamer alltså...