Festivaldag #3.

Flikar in en snabbis för att säga hej! Har egentligen inte tid till att uppdatera speciellt mycket och har inte haft de senaste dagarna, men kände ändå att ni kunde få lite pictures. Igår var en seg dag till en början och tyvärr så missade jag en hel del band som jag ville se på förhand. Dock så tog jag igen det under kvällen och det är inte ens i närheten av vad jag tänker ta igen ikväll.
 
Alltså, KENT I MITT FUCKING HJÄRTA! Det är de jag kommer hit för. Det kommer bli helt överlägset i vanlig ordning. Så då får allt annat gå åt helvete om det är på det viset. Bara jag får se mina hjältar.

Nu ska jag och syrran ta oss en tur till festivalområdet och hänga där hela dagen. Har vi band så har vi, liksom.
 
Nalin och jag. Jag dog utan solglasögon igår kan jag lova er. Var tvungen att haffa ett par random i något stånd innan jag kisade sönder mig själv.
 

Anna och hennes vandringskompis Elin.
 

Eldkvarn, mina kungar.

Myspysfaktor.


Taggad på festivalhäng!


Återföreningstime med Laleh.


Systrarna Brunlöf tog sig en sittpaus i gräset under Maggio. Och alltså, den bruden kan bara gå hem... Har aldrig gillat henne och kommer förmodligen aldrig att göra heller. Patetiskt uppträdande!

Festivaldag #2.

Ligger nergosad under täcket för stunden och bara myser. Vi har käkat frukost och nött Kentklipp såhär på morgonkvisten (haha, klockan tolv-ett i och för sig men det blev ju sent igår...) och jag finner inga ord över hur taggad jag är på Kent imorgon. Det kommer bara att bli helt jävla awesome!

Ledsen för den lama uppdateringen, men det är som sagt helt och hållet blogg.se:s fel så ta inte ut era agressioner på mig här. Jag uppdaterar så gott jag kan via Instagram. Och skriver ner några rader när jag får tid att sitta vid en dator, vilket inte kommer att bli allt för ofta så att ni vet.
 
Igår var det festivalpremiär för oss och vi slog på stort och drog igång det hela med både Uggla och Winnerbäck. Och här har ni lite fina pix från gårdagsaftonen:
 

Födelsedagsbarnet i egen hög person und moi.


Den enda "Ugglan" som jag inte hatar...


Träffade en söt tjej från Linköping. Var värsta balla gänget där ifrån "Berga" som var Lasses alldeles egna lilla fanclub. Och givetvis så blev vi vän med dem.


Winnerbäck, min vackra.


Bollnäspeople. Hängde även med till deras camp efter konserterna och jag blev helt frälst av campinglivet. Fy satan sådan gemenskap. Jag ska lätt åka på festival och bo i tält någon gång. LÄTT!


Våra rätta jag.
 
Nu ska man kanske göra ett ryck för att se vad vi kan få ut av denna dag. Kan bli spännande. Det enda jag vet med säkerhet är att jag vill se Eldkvarn. Hörde på ryktets vägar (eller rättare sagt facebook) att den numera Jönköpingsbon Magda Tallvid var på väg upp mot Dalarnas trakter för att leva festivalliv ett litet tag. Går allt som det ska så står förhoppningvis hon och jag och skrålar till "Fulla för kärlekens skull" ikväll. Precis som på den gamla goda tiden, så att säga.