"Ingen Victoria i Bollnäs..."

Sitter just nu och kikar på hälsingederbyt mellan Broberg och Bollnäs. Hade jag varit på hemmaplan så hade jag inte bommat en sådan här match, men eftersom jag är i Göteborg för tillfället så blev jag fullkomligt överlycklig när det visade sig att den sänds på TV4-Sport.

Nyss satte Ted Bergström 1-0 till hemmalaget och här har ni en tjej som sitter och jublar... Jag har aldrig någonsin hymlat med att jag alltid håller en extra liten tumme för just Broberg och eftersom jag mer än gärna ser att giffarna åker på däng så är det gulsvart all the way idag.

En passande liten bild:


FYY säger jag med... Haha. Hittade denna bil i Bollnäs i somras och David (min Brobergsvän) tyckte att detta lätt kunde bli årets bandybild!

En välbehövlig paus i fylletider.

Hola amigos!

Ligger och jäser i hattens lägenhet, vilket jag gjort hela långa dagen. Känner mig inte kry på en fläck och vaknade imorse med största illamåendet ever. Feberfrossa, kräkkänsla samt halsont - en redig kombination av allt sådant därnt trevligt ni vet...

Nåväl. Vi var ju ut och suddade igår kväll, så kanske man inte behöver ha särskild ångest över att man missar denna lördag i Götet? Det kommer ju faktiskt en Nyårsafton på intågande också. Och då tänker jag minsann inte spotta i glaset.

Spotta i glaset var sannerligen ingenting jag gjorde i julhelgen heller och denna bild beskriver ju minst sagt det:

Från Annandagen när vi förfestade hemma hos Stridharn och sedan drog vidare mot Edsbyn och Röda Bonden. Tänka sig att dessa utgångar alltid ska bli lika spårade...

Nu ska vi ta oss en go sov så kanske man vaknar upp en aning piggare och mer representativ imorgon.

Fredagsfest.

Finkäk och öl med hatten och hans vänner på Halta Lotta. Tillbaka på brottsplatsen med andra ord...