Färdigjobbad.

Så var ännu en höstkväll på Bollnästravet till sin ända. Det har gått hur fint som helst i och med att jag och Anders fick sitta bredvid varandra för en gångs skull. Det har nog aldrig någonsin hänt genom årens lopp. Mycket flumm med andra ord, hahaha.

Kikade även lite på pappa som fick ta emot pris för "Månadens häst" som blev ingen mindre än vår kära Jenny RG som gick och vann svenskt mästerskap för ston. Jorå, nog finns det resurser ute i Henningeskogarna allt. ;)

Jag känner mig som en vandrande pyjamas idag iklädd mjukiskläder och allmänt ofixad. Kom ju direkt från duschen hemma, så håret är dessutom alldeles lockigt och grannt. En sann naturalare idag minsann!

Travjobb.

Efter att ha stått och sorterat kläder och grejer hela dagen (och gårdagen också för den delen) så har jag nu tagit mig en dusch och gjort mig i ordning för att åka iväg och jobba på den lokala travbanan. Det var ett tag sedan det var trav i Bollnäs nu och även ifall jag var iväg med järngänget till Bergsåker så sent som förra helgen, så har jag faktskt saknat mina små muppar.

Så jag är mer än taggad på en helkväll i TOTO-luckan bland alla paraplyn och regnjackor. Höstvädret har gjort entre och det med bestämdhet verkar det som...


En sann Skalman.
 

Lille-Skutt i sitt essä. Som för övrigt var helt fascinerad av takluckan på syrrans bil när jag hade den i våras, haha.

Iväg och worka med mina favoriter och mina stamkunder då... Skulle egentligen till travkollegan Britta efteråt för att vina lite med henne och annat löst folk. Hade även lyckats lura med mig Stridharn med tanke på att det inte blev något förra helgen, men så går tokfian och blir sjuk. Britta alltså. Så jag och Elin klurade på ifall vi skulle hänga med den tredje apan och fullborda trion i vinboxen ikväll, men det lutar åt tvätt för hennes del och flytt för min del. 

Men imorgon blir det fest i Bollnäs med syster-yster i alla fall. Då är det läge att ta igen all förlorad festtid som jag gått miste om. Verkligen.

Blev en kortis.

Eftersom det började att fullkomligt spöregna efter första dryga kilometern, så tog jag en snabbare runda än det var tänkt. Men alltid något, liksom. Nu blir det torra kläder och mys under en varm filt ett litet tag innan jag sätter igång med dagens dos av flyttning.