Fint folk kommer sent var det va?

img_20120430_233 (MMS)

Hahahaha, att jag aldrig lär mig att komma i tid. I vanlig ordning gör jag entré långt efter alla andra. Nästan så att inga kommer minnas min ankomst eftersom folk kommer vara så dragna. Men då har jag något att garva åt i alla fall. Det gäller att se saker och ting positivt.

Valborgsmässoafton.

Fjortisfyllornas högtid, den kväll vi tänder upp eldar över land och rike för att skrämma bort häxor och den dag som vi firar att vår kung som vi inte ens behöver på moderna 2000-talet fyller år... Är vi inte rätt vrickade här i Sverige? På riktigt, alltså?

Nåväl, jag är la inte den som är den. Själv har jag varit ner och myst framför majbrasan med familjen + kusin-Freddan som är här för första gången på evigheter. Och nu ska jag bara fixa och trixa till mig för en liten färd bortåt Hällboskogarna för att se hur full Stridharn har hunnit bli...

Själv är jag helnykter eftersom att jag jobbar även imorgon. Och ja, ni får lov att kalla mig arbetsnarkoman vid detta lag...


Vintern rasat ut bland våra fjällar...


Mamma, jag och Elsa som ser ut att trivas till fullo. En aning skraj för elden?Kusin-Freddan och Pärra-Plutt.


Sprängde även lite tomma hårsprayflaskor med gräbbsen som jag fick en film på, men den biten får vi ta sen. Nu ska plattången få jobba lite nämligen.

Ha en fin sista april alla ni jäklar som får privilegiet att supa skallen av er ikväll!