Flytt.

Måndag är vatten och fredag är vin, så sjung "hej å hå" för en uslings medicin.

Herr Spotify dunkar Perssons Pack som aldrig förr när jag ligger hemma i mitt flickrum i Henninge. Och det är även detta rum som ska bli mitt kommande hem denna höst. Ja, ni läste rätt! Jag håller nämligen på att flytta ur min drömlägenhet, men vad gör det att man trivs som tusan i lägenheten när den ändå är belägen i helt fel stad?

Planen är att jag nu ska jag bo ute i skogen ända fram till november, då jag som bekant flyger över Atlanten för att gå en bartenderkurs i Miami Beach. När jag kommer hem därifrån så blir det jul- och nyårsfirande samt en jäkla massa bandy, för det lutar åt att jag tar mitt pick och pack och vinkar hejdå till Hälsingland vid årsskiftet. Siktet är inställt på Göteborg och det ska vara något jävligt speciellt som i så fall ska få komma i vägen för det. Jag kan inte hålla på och bo där jag inte trivs bara för att jag just trivs med själva tryggheten. Det är dags att lämna fågelboet och testa mina vingar. Nu eller aldrig, liksom.


Klicka på bilden för att komma till ett pixbox-album som innehåller lite bilder från min älskade lägenhet!

Mitt hem det senaste året var en lägenhet som enligt mig hade perfekt planlösning för att vara en etta. Riktigt stort kök. Typ gigantiskt närmare bestämt. Miljontals förvaringsområden. Stor toalett med ett stort fönster plus en massa extratillbehör från tanten som bodde där innan, bland annat ett medicinskåp och flera extraspeglar och handdukshängare. Balkongen var riktigt stor och det säger inte minst det faktum att vi satt hur många som helst och förfestade där under Midsommardagen. Och sedan får vi inte glömma den helt underbara klädskrubben som verkligen var en walk-in-closet på riktigt. Stor och helt perfekt. Och tapeterna som jag fått välja helt själv - vita och stilrent rakt igenom.

Nej, jag kommer sannerligen att sakna denna lägenhet och vore det inte för det faktum att den ligger i just Bollnäs så hade jag nog aldrig flyttat ur den. Men nu ska jag inte deppa ihop helt och hållet. Jag har ju trots allt en egen bil och då fungerar det faktiskt att bo här ute. Dessutom så är det rätt mysigt att slippa bo själv och stänga in sig i sin ensamhet hela tiden.

Nu ropar dessutom pappa att det är dags för varma mackor på nedervåningen - okej, det kommer faktiskt bli sjukt mysigt att bo här hemma nu i höst. Det är jag stensäker på.