En kväll i juni.

Här ligger jag och nöter Josef Zackrisson (inspirationen kommer från Packets spelning i Freluga i söndags) och mår allmänt fint. Det har varit intensiva dagar den senaste tiden, men det vore synd att klaga å'! Sommaren ska vara på detta vis i mitt tycke. Aldrig en lugn stund, inte.

Som mitt absoluta favorituttryck: "All in!"

Idag har jag jobbat på lunchtravet i Bollnäs, vilket i vanlig ordning gick alldeles utmärkt. Fan vad jag älskar alla söta gubbar som alltid kommer och spelar i min kassa. Jag längtar redan nu till nästa travdag med stamkunderna, medarbetarna och den mysiga hästandan runt hela tillställningen.

Efter travet åkte jag hem med stall Hans Brunlöf till Henninge där det blev en väldig massa mys på altanen till ljudet av åskdån och smattrande regn. Är inte sommaren för mysig ibland?


Det kom en regnskur som hette duga, men inte klagar jag.


Måndag-tisdag var två dagar på MAX som verkligen var olik de flesta andra dagar. Dessa dagar gick nämligen käpprätt åt helvete för mig. Jag försökte fokusera, men det gick inte. Jag försökte tappert med det mesta, men trycktes ständigt ned till botten. Jag som älskar min arbetsplats i vanliga fall... Jag hoppas innerligt att det går bättre nu till helgen.

Imorgon är jag ledig och det väntas kvalitétstid i Henninge samt en tripp till Söderhamn med mummy. Kan bli en riktigt fin dag om allt går som det ska. En massa ärenden har jag att ta itu med också, men en sak i taget är det som gäller.

Jag vill avsluta med att skicka iväg en hälsning till min bästa Glans som befinner sig i Turkland och gärna får komma hem typ nu.